Sis principis de la no violència

Robert Garrigos

Robert Garrigos

Nov 12 — 1 min. llegir
Photo by <a href="https://unsplash.com/@kslupski" target="_blank">Chris Slupski</a> on <a href="https://unsplash.com" target="_blank">Unsplash</a>

Photo by Chris Slupski on Unsplash

Fa uns dies vaig llegir un article titulat "Six principles of nonviolence", de Michael Nagler, al web opendemocracy.net, i el vaig trobar molt interessant, de lectura obligada en aquests temps que corren. Això em va fer buscar més recursos sobre la no violència en català i vaig trobar el web femnoviolencia.cat, amb un bon grapat d'articles, llibres i altres escrits sobre la no violència en català. No vaig trobar, però, la traducció d'aquest article al català, així que l'he fet jo. He aprofitat, a més, per provar de fer el document amb el Latex, que feia temps que tenia el cuquet, així que adjunto el pdf amb la traducció:

Sis principis de la no violència, per Michael Nagler.

No dubteu a contactar-me si hi ha alguna cosa a millorar en la traducció.

Tant la traducció com l'article estan publicats amb llicència Creative Commons Reconeixement- NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0). Feu-en el que més us convingui, respectant la llicència, però.


noviolència Català
Llegiu això següent

Backdrop per a desenvolupadors de Drupal

Presentació del gestor de continguts Backdrop especialment orientada cap a desenvolupadors de Drupal que encara no el coneixen.

You might enjoy

lied.cat

Web d'un projecte col·laboratiu sobre traduccions de textos de lieder