Proposta 0 – Esquerra 1

Robert Garrigos

Robert Garrigos

Oct 27 — 2 mins read
Photo by <a href="https://unsplash.com/@tinaflour" target="_blank">Kristina Flour</a> on <a href="https://unsplash.com" target="_blank">Unsplash</a>

Photo by Kristina Flour on Unsplash

En una entrada anterior feia una proposta per millorar la participació de la militància d’Esquerra en els processos de decisió del partit. Desgraciadament (pel partit i de retruc pel país), el partit, i haig d’afegir amb tristesa que tampoc la militància, s’han mostrat gaire interessats. Durant aquests mesos he fet presentacions de la proposta i n’he parlat amb força gent dins del partit, no vull dir sense resultats, però sí sense els esperats. De coses bones sempre se’n poden treure, de qualsevol projecte amb el t’impliquis, encara no n’obtinguis el resultat desitjat. I en aquest cas, també. Ni que sigui pel coneixement que n’he obtingut, del funcionament intern del partit i de les propostes presentades en el passat (que n’hi ha hagut), l’intent ha valgut la pena. Però el major aprenentatge que en trec és que aquesta és una causa perduda, si més no els propers mesos o anys. No faré ara una explicació detallada de com he arribat a aquesta conclusió, però quedo a disposició de qualsevol persona interessada a parlar-ne.

Així doncs, faig aquesta entrada per acomiadar-me dels amics que he fet a Esquerra. M’acomiado del casal, en tant que faig baixa com a militant, però no de la lluita compartida amb tots ells i elles. Segur que ens hi tornarem a trobar en el futur. Però ara mateix tinc la sensació, dins del partit, de pèrdua de temps i d’esforços. I l’objectiu final és massa important com per no concentrar totes les nostres capacitats i esforços allà on puguin tenir més fruit.

Visca la terra!

Visca la República Catalana!

Read this next

lluitanoviolenta.cat

Web de recursos sobre no violència

You might enjoy

Una proposta de participació per a Esquerra

Una proposta de participació en els processos de presa de decisió d'Esquerra