Sovint m'ha semblat que anava contra corrent i així m'ha anat. Però una cosa sempre he tingut clara: la felicitat ve per voler ser millor persona cada dia i això no s'aconsegueix sense humilitat ni voluntat d'aprendre. Les coses no són sempre com ens sembla a primer cop d'ull ni tampoc, massa sovint, com mana la tradició, la saviesa popular o el "sempre s'ha fet així". Em meravella la quantitat d'informació que està al nostre abast avui en dia sense sortir de casa, la quantitat de coses que podem aprendre només buscant, triant i remenant, com ara....fer bagels!

He après molt des que, de ben jovenet, vaig començar a tenir contacte amb aquest món de la informàtica amb un Sinclair ZX81, amb 1K de RAM i emmagatzematge en un casset. Tot i la meva formació musical reglada no he deixat mai d'aprendre informàtica, fins i tot guanyar-m'hi la vida en algunes etapes de la meva vida. Quan vaig descobrir les comunitats de codi obert, on es compartia el coneixement de manera desinteressada, hi vaig trobar un entorn molt gratificant. Ara vull reprendre la meva activitat en aquest món virtual intentant de tornar tot el que he après tot compartint aquell coneixement que cregui que pugui ser útil a algú altre.

Així doncs, aquí hi trobareu petites peces de coneixement, insignificants si voleu, però que podrien donar un mil·lisegon de llum sobre tecnologia (drupal, backdrop CMS....), música, el nostre petit país o el món del pa (o els bagels). Aquestes són algunes de les coses (no totes) que m'han apassionat al llarg d'aquest més de mig segle, ja, que porto en aquest món, i de les que, en alguns casos, deixo també constància en d'altres projectes en els que estic més o menys involucrat en el present (com el Barcelona Bagels, lied.cat o backdrop.cat) o que n'he estant en el passat (marxaaeuropa.cat).

Darrerament he reprès la meva passió per la fotografia i aniré publicant també alguna cosa sobre això.